Het Mecaniekske - Fietsenmaker

Ben je op zoek naar een fietsenmaker in de regio Zoersel – Malle en de Kempen? Het Mecaniekske herstelt fietsen van alle merken, ook ’s avonds en in het weekend. Online een fiets gekocht en een herstelling nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over Het Mecaniekske

Ons bedrijf werd opgericht door Ives Andries, boekhouder van opleiding met een hele grote passie voor fietsen. Ives is zelf een fervent fietser die zich omschoolde tot fietsenmaker en zo van een hobby zijn beroep kon maken.

Vandaag kopen steeds meer mensen hun fietsen online. Maar die hebben ook onderhoud en herstellingen nodig. Traditionele fietswinkels onderhouden doorgaans enkel fietsen uit hun eigen zaak, maar bij Het Mecaniekske kan je terecht met elke fiets.

Naast onze vakkennis als fietsenmaker in de regio Zoersel, Malle en de Kempen onderscheiden wij ons door onze bijzonder flexibele openingsuren. Je fiets brengen of halen na de kantooruren, ’s avonds laat of zelfs in het weekend? Maak even een afspraak en je kan bij ons terecht.

Wij voeren alle fietsherstellingen uit in ons eigen atelier in Zoersel.

Ook voor nieuwe fietsen

Naast onze fietshersteldienst voor alle merken zijn wij eveneens verdeler van Granville fietsen. Dit Belgische merk (vroeger gekend als Fietsen Ludo) biedt al sinds 1928 kwaliteitsfietsen voor het hele gezin.

Kies je voor een Granville fiets van Het Mecaniekske dan geven wij je 30 dagen het recht om je nieuwe fiets te testen. Breng je hem terug dan betaal je enkel een kleine huurprijs voor de periode dat je de fiets gebruikte. Zo ben je nadien zeker dat je jouw ideale fiets hebt aangeschaft.

Je kan ons aanbod Granville fietsen in onze webshop vinden. Kom je graag de fiets eens bekijken en testen? Wij zijn beschikbaar na afspraak. Dan maken we ruim tijd vrij voor alle advies en begeleiden we je graag bij je aankoop. Maar ook voor ander fietsadvies kan je bij ons terecht.

Elders een fiets gekocht waarbij je fietshouding niet helemaal aan je wensen voldoet? Kom dan langs voor onze Bike Fitting service. Wij stellen je fiets perfect af op jouw lichaam. Zo kan je optimaal genieten van je fietstochten!

Een fietsenmaker voor alle merken nodig in Zoersel, Malle of de Kempen? Dan moet je bij Het Mecaniekske zijn!